Hi EveryOne, I am looking Job In Accounts & Finance Department. Please Let me Know if you have any opportunity.?

تم إضافة السؤال من قبل Bilal Zafar , Administration and Finance Head , Tenaris Saudi Arabia Limited (Tenaris Group)
تاريخ النشر: 2016/03/21
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

inshalla u will find soon                .

Sudheskumar Palaniswamy
من قبل Sudheskumar Palaniswamy , HSE Specialist and HSE country Head , L&T

if u are in india go to mumbai if u want job in gulf  , otherwise contact a CA to do CA and go on

top in ur life