Looking to work overseas as a creative director/artist/illustrator,what are my best options to do so?

تم إضافة السؤال من قبل Ralph Nicoloff , SALES CONSULTANT/INTERIM MANAGER , ANTHONY SQUIRES
تاريخ النشر: 2016/03/19
Sasha Isaac
من قبل Sasha Isaac , Creative Brand Developer , www.sashaisaac.com

 Networking, Knowing people in the same field who work in your target country can help you a lot, or find a job in a worldwide agency and work your way out, transfer or apply to their other branches.