Components or parts of finished products are referred to as:

A) upstream materials

B) raw materials

C) secondary products

D) intermediate products.

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2016/03/18
MUBARAK INAYTULLA KHAN
من قبل MUBARAK INAYTULLA KHAN , Procurement Manager , UNIT7 CONTRACTING EST. RIYADH.

The correct answer for this question.Components or parts of finished products are referred to as " Intermediate products "

vidya sagar burra
من قبل vidya sagar burra , Assistant Manager SCM , Gati Kintetsu Express Private Limited

intermediate products....................

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

D) intermediate products>>>>>>>>>>>>>>

Vikas Bachhuka
من قبل Vikas Bachhuka , Sales Manager - Tire, Lubs & Batteries , ALI ALGHANIM & SONS AUTOMOTIVE CO.

Components or parts of finished products are referred to as Intermediate products

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

C) secondary products

Rafi Shajahan
من قبل Rafi Shajahan , Supply Chain Coordinator , QATAR AIRWAYS

it is an intermediate products

Mohammed  Ashraf
من قبل Mohammed Ashraf , Director of International Business , Saqr Al-Khayala Group

Several same answer, choice the "D" option.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

wait more details from expert

AMAAN KHAN
من قبل AMAAN KHAN

intermediate products.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

WAQAR SIDDIQI
من قبل WAQAR SIDDIQI

intermediate products.---------------------------------------