An intermediate location between origin and destination?

     mixing definition    where is mixing preformed at?    season storage    cross docking etc

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2016/03/18
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

wait more details from expert answers

MUBARAK INAYTULLA KHAN
من قبل MUBARAK INAYTULLA KHAN , Procurement Manager , UNIT7 CONTRACTING EST. RIYADH.

The correct answer  is Cross Docking..

vidya sagar burra
من قبل vidya sagar burra , Assistant Manager SCM , Gati Kintetsu Express Private Limited

will with answer cross docking

Muhammad Ishaque Mohamed Ibrahim
من قبل Muhammad Ishaque Mohamed Ibrahim , Finance Coordinator (Bank Relation, import) , Saudi Fisheries Company

My answer is cross docking

Rafi Shajahan
من قبل Rafi Shajahan , Supply Chain Coordinator , QATAR AIRWAYS

cross docking  is the answer

Prabin Rai
من قبل Prabin Rai , inventory officer , bijaya motor

I think an intermediate location between origin and destination is for season storage.

Vikas Bachhuka
من قبل Vikas Bachhuka , Sales Manager - Tire, Lubs & Batteries , ALI ALGHANIM & SONS AUTOMOTIVE CO.

cross docking

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

A point located en route between two other points.

It can be used for season storage

AMAAN KHAN
من قبل AMAAN KHAN

cross docking etc;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;