_ refers to building up a variety of different products for resale to particular customers.

   1. Accumulating   2. Allocating   3. Sorting   4. Assorting

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2016/03/15
Rafi Shajahan
من قبل Rafi Shajahan , Supply Chain Coordinator , QATAR AIRWAYS

4. Assorting is the answer

Anu Joseph
من قبل Anu Joseph , Director , Email: Hugh.Whinnery@unisys.com  Barry Calvert [Unisys

As everyone else said, Assorting it is!

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

Assorting whereas other options for similar type of products

Nadeem Shabbir
من قبل Nadeem Shabbir , Director , Mr. Gadget's Solutions

4- Assorting..............................................

Tamer Elbably
من قبل Tamer Elbably , Materials Manager , ABB

4-Assorting.........................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

i fully agree with the answers been added by experts....thanks.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Assorting refers to building up a variety of different products for resale to particular customers.

vidya sagar burra
من قبل vidya sagar burra , Assistant Manager SCM , Gati Kintetsu Express Private Limited

4 is the right answer assorting

WAQAR SIDDIQI
من قبل WAQAR SIDDIQI

 3. Sorting=========================================