I am 51 years old and have over 20 years experience. What are the chances of getting a job as a Control Room DHS Operator in Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل Rodney Lawrence Naidoo , Process Controller , Air Liquide Southern Africa
تاريخ النشر: 2016/03/15
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

never give up and sent ur cv to co. need jobs matching with ur experience