In less than 500 words, describe the role of marketing within your organisation?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hendy , Commercial director & Co- founder , The matchers
تاريخ النشر: 2016/03/15
Abdul Rehman Zaheer
من قبل Abdul Rehman Zaheer , Marketing & Projects Specialist , King Fahd University of Petroleum & Minerals

Everything is a product that can be sold. My reply was less than 500 words wasn't it? :)