What is the best way to market yourself as a Retail Associate?

تم إضافة السؤال من قبل Maryam Abu Hijleh , Sales Associate , Macy's
تاريخ النشر: 2016/03/15
Dinesh Govindarajulu
من قبل Dinesh Govindarajulu , Sr.Buyer /Manager , B.M.A International Fze

Consumer  is where the Market  lies .So if you Understand your consumer very well ,you are in a good position to tap the Markets .As a Retail associate this is a key metric to market yourself effectively against your competition .