Is accrued income in the construction contracts, mandatory to be computed and reflected in financial statements or would depend upon company policies?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/03/15
Mohammad Iqbal Abubaker
من قبل Mohammad Iqbal Abubaker , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator

Accrued income in the construction contracts, is mandatory to be computed and reflected in financial statements.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

According to the completion rate by the engineer provided to management certification report