What kind of Fire Fighting system has been followed in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Tahir Sajjad , Procurement Manager , Walton Tobacco Company
تاريخ النشر: 2016/03/15
Masood Muhammed
من قبل Masood Muhammed , Site Engineer , JK Engineering Work

Wet Pipe System in all Commercial buildings, In hospitals it is Hybrid Systems.

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

Apologized for the answer, I do not know, leave the answer for the professionals.