Can i get good job . I am only graduate with certificate course but experience is too much in sales, catering and import field.?

تم إضافة السؤال من قبل Rajesh khanna Rajesh khanna , Business Manager/ Regional Sales Manager (Consumer Electronics) , SCORE INFORMATION TECHNOLOGIES LTD
تاريخ النشر: 2016/03/15
dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

Yes, I think if you have experience and training, search on your own employment sites

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Of course you can. Sell yourself.