How we control jerking in a movie using After Effects?

تم إضافة السؤال من قبل Junaid Shaikh , CAD CAM Jewelry Designer , Bait Firq
تاريخ النشر: 2016/03/14
Bikram Gurung
من قبل Bikram Gurung , Motion Graphics - Head , Avani Advertising \ Linez Advertising

Stabilze the shot using Warp Stabilzer effect

else use the inbuilt Mocha in AE to stablize it

Rafeeq Ali Manalody
من قبل Rafeeq Ali Manalody , Motion Graphic / UX Designer , Saudi Telecom Company

in the timeline editor switch on 'motion blur' for the layer you want to fix.