How to Fix Corrupted FlashDrive ?

تم إضافة السؤال من قبل Avlin Refran , IT SUPPORT / E -COMMERCE DEVELOPER , HIMI General Trading LLC
تاريخ النشر: 2016/03/14
davidson ocampo
من قبل davidson ocampo , Sales Associate , Bestseller - Vero Moda/Jack & Jones was assigned in Yas Mall, Al Whada Mall and

try back up application,  or use another port that suit or compatible with computer port