In Ruby, What is the difference between "print" command and ""puts" ?

تم إضافة السؤال من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)
تاريخ النشر: 2016/03/13
Yusuf Daniju
من قبل Yusuf Daniju , Software Engineering Consultant , Growphile Limited

"puts" prints and add a new line while "print" prints without adding a new line.