what special trainings in your opinion are required for Training Professionals to stay ahead in this market?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/01
Almojtaba Hassabo
من قبل Almojtaba Hassabo , HC building and development planner , Ministry of Agriculture and Irrigation

training planing (monitoring and evaluation) training needs assignment

Mohammed Abbas
من قبل Mohammed Abbas , Head of learning & OD , Abu Dhabi islamic Bank

ASTD