What does the study of management teach its student. does it teach them to be managers or it teaches about management?

تم إضافة السؤال من قبل lois roberts
تاريخ النشر: 2016/03/10
Magdy Essmat
من قبل Magdy Essmat , National Sales Manager , Misr Pyramids Group Nivea

Study Management main objective is teaches about management and how to use available resources to achieve company objectives