هل تفضل العمل الحكومى ام العمل الخاص فى المحاسبة المالية؟؟

تم إضافة السؤال من قبل مجدى محمد عزت احمد , محاسب , قريه عبد الوهاب للمشويات
تاريخ النشر: 2013/09/19
hanan galal
من قبل hanan galal , محاسب مالي , محميه الشيخ عبد الله

العمل الخاص

Being true professional, one should prefer public practice because it keeps you alert all the time. To remain competent in this sector, one continously keeps himself upto date by actively taking part in the CPD activities and other professional activities. He keeps himself updated with the current trends, techniques and technologies.

In government sector, future becomes secure and resultantly one becomes stagnant and does dot not have enough motivation for the CPD and other development activities. Hence less opportunities would be there for future growth.

مجدى محمد عزت احمد
من قبل مجدى محمد عزت احمد , محاسب , قريه عبد الوهاب للمشويات

نعم افضل العمل الحكومي افضله كثيرا

Leroi Romio
من قبل Leroi Romio , Accountant , Accountant

العمل الحكومى أفضل بكثير .

Amr Altantawy - CMA Candidate
من قبل Amr Altantawy - CMA Candidate , Accounting and Finance Manager , Fawaz Refrigeration and Air-Conditioning

الخاص اكيد

عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري
من قبل عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري , المدير التنفيذي , دار الخبراء لتطوير الأعمال

لا افضلية  المهم هو ان تتوفر كل ما من شأنه ان  يساعدني على ان اتقن عملي .