What bearing does training have on caring for one's customers?

تم إضافة السؤال من قبل Michael Flor Tangob , Customer Service Representative , Pan Emirates Home Furnishing
تاريخ النشر: 2013/05/01
islam zkrallah
من قبل islam zkrallah , رئيس قسم المطالبة القضائية - باحث تنمية أدارية , مجمع محاكم مجلس الدوله

The impact of neglect a single client, such as neglect every customer ..Score loss, but in the long run