Are the uses of robots in industrial productions beneficial for economy?

Industry based economy

تم إضافة السؤال من قبل KAZI MOHAMMAD ALAMGIR KAZI , PROPRIETOR , PHONE CENTER SIAM SNC
تاريخ النشر: 2016/03/08
zakaria dhifi
من قبل zakaria dhifi

In our time, but useful robots need to be hands-efficient workforce, to ensure that no damage in the production process and / best say that we agree between the number of robots and labor by manufacturing type