Integrity is essential in all functions, but is it most crucial in supervision, management, or leadership?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/03/07
Muhammad Shoaib pakistani
من قبل Muhammad Shoaib pakistani , Digital Imaging Officer , Digitization of Punjab Archives

Integrity is crucial in Leadership because leadership involves supervision as well as management, As everything starts with Leader.