What are common sales engineer interview questions ?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Alarmouti , Senior Sales Engineer , Hitachi
تاريخ النشر: 2016/03/07
Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

Tell me your experience for sales

Syed Muhammad Abbas Madani
من قبل Syed Muhammad Abbas Madani , Maintenance Manager , Zain Packaging Industries (Pvt) LTD,

what can do for Sale upgrade?

د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

In addition to  the answers, one of these questions could be about behavioral questions, where the interviewer asks you about some situation where you have a certain issue and how you would solve it !

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

how much ur sales

and ur budget

how many customer u serve and how u get them

Guninder Singh
من قبل Guninder Singh , Senior ISC , Apple India Limited

 Why do you want this sales engineer job?