Do you think a manager who is unprofessional and a personal attitude affect overall performance of key personal?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd Al-Zaatrah , Sales Area manager , Royal Jordanian Airlines
تاريخ النشر: 2016/03/07
Gadir bilal
من قبل Gadir bilal , Head , exports & International MARKETS, DAl Group

certainly yes , people management and management style are very crucial