What does MENA mean?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Abdou , Business Development & Home Product Sales Manager , Al-Musbah International Group
تاريخ النشر: 2016/03/05
Wassim Soweid
من قبل Wassim Soweid , Managing Director , Breakthrough Marketing Solutions

Middle East North Africa region

Sashikanta Mohapatra
من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited

Middle East and North Africa