What is more important? Having a star team or a team of stars and why?

تم إضافة السؤال من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited
تاريخ النشر: 2016/03/04
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Team of stars

                                .

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Obviously A Team of Stars is important and no doubt it results as Star Team. cheers.