As a user, what are the applications (functionalities) you really would like to get, but you still can not find in the app store?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/03/04

One functionality I'd love it would be a way of keeping track of apps/new apps based on my interest.

Deepak Hariharan
من قبل Deepak Hariharan , Senior Software Developer , DB Schenker India Private Ltd

you can only find technicians

ibrahim youssef
من قبل ibrahim youssef , محاسب مالي , الشريف للمقاولات

Application making new Android system