What are the best cooking academies in the Middle east that I can enroll myself in to master cooking?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/03/02
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

I fully agree with the answers been added by EXPERTS................Thanks.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

sorry i didn't know it

   .

أحمد محمود عبد رب النبي المنزلاوي
من قبل أحمد محمود عبد رب النبي المنزلاوي , Assistant Manager , wellness spa

sorry I don't know

 i leave this answer to the Experiences

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

Sorry i do not know