What do you like mostly, strict manager or lenient manager, and both are behaving well?

تم إضافة السؤال من قبل Faris Bafaqih , Director, Financial Control , Saudi Airlines Cargo
تاريخ النشر: 2016/02/28
Jishnu Narayanan Nampoothiri
من قبل Jishnu Narayanan Nampoothiri , Qc Engineer , Right Engineers&Equipment India pvt ltd

Strict in work for the management. having good relation with employees for getting better workmen ship.

Bala Muralee Krishna
من قبل Bala Muralee Krishna , Warehouse Admin , Al Manahil

strict manager with good behaving

خالد الجبيري
من قبل خالد الجبيري , مشرف امن , شركة خطيب و علمي

stricked manager with good moral and positive behavior

nour eldin medhat mahmoud ibrahim
من قبل nour eldin medhat mahmoud ibrahim , procurement supervisor , bitunil

it doesn't make a difference

محمد مجاهد
من قبل محمد مجاهد , 2d Animator , Eye Egypt

a good manager having good relation

can work s hard time

Shaker Ali Esaid Omer omer
من قبل Shaker Ali Esaid Omer omer , مدير مشروع , عبر المملكة العقاريه

Director likes to be a specialist in the type of directors, which is characterized by faithful in order to guarantee success in his position I do not like that combines two types of administration

Muhammad arif
من قبل Muhammad arif

a good manager having good relation and polite in work , sincere and hard working , prudent manager i want to be

Nahed Mohammad
من قبل Nahed Mohammad , مهندسة دعم فني - مساعدة ادارية , مجموعة الجوار

strict in work, good in dealing with employees

Aamir Aamir khan
من قبل Aamir Aamir khan , Project , Indus

both are well for a good manageer and for good managment