If OSPF or BGP configured router need to learn the packets from RIP or any other Protocol. What command should be run?

تم إضافة السؤال من قبل toushif mustafa , Project Engineer , Wipro Technologies
تاريخ النشر: 2016/02/28
Marsooq A
من قبل Marsooq A , Senior Network And Security Engineer , Kiran Technical

router(conf)# router ospf <as>

                     # redistribute rip subnet

Syed Khaja
من قبل Syed Khaja , Enterprise Technical support Analyst in DELL Sonicwall TAC , DELL

would have to redistribute the route from RIP configured router to OSPF/BGP.

Command should be:

#Router RIP

then

#redistribute OSPF 1