How does management handle labor turnover?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Haroon Afridi , G.M , MIRACLE PHARMACEUTICALS (PVT) lTD
تاريخ النشر: 2013/09/18
Muhammad Haroon Afridi
من قبل Muhammad Haroon Afridi , G.M , MIRACLE PHARMACEUTICALS (PVT) lTD

good interaction with Labour also reduce turnover

Muwaffak Mahmassani
من قبل Muwaffak Mahmassani , General Manager - HR & Administration , Safwan Trading and Contracting Co.

1. Maintaining record of updated candidates

2. Motivating existing labors

3. Monitoring market labor salaries and benefits to remain competetive