Flexible alternated transmission systems (FACTS) which used as reactive power source.How can coordinate these devices based on optimal power flow?

تم إضافة السؤال من قبل Talal Mohammed Omar Bin Taleb , مدير الوحدة المحاسبية , مركز عدن للرصد والدراسات والتدريب
تاريخ النشر: 2016/02/26
Rick Kapila
من قبل Rick Kapila , Elect Engg Commissioning , MAN D&T

Device coordination is easy on these systems, as there is very limited short circuit currents available through these high impedance power sources using power converters and inverters !