I'm looking for NDT and Inspection companies opportunities as Operations Manager or inspection engineer with experience in ASNT Level III, Quality, Safety, Management, Contracts and biddings?

تم إضافة السؤال من قبل Abed Al Fattah Mohammed Mahmoud , Regional Operations Manager , ingress Group
تاريخ النشر: 2016/02/25
Rebecca Genu
من قبل Rebecca Genu , Administrative Secretary, Operations Manager (Site) , Shalicom Limited

no because am  inspector in construction industry, inspecting project and project materials

omar boukra D S
من قبل omar boukra D S , QA/QC ENGINEER MECHANIC , Saipem.Anadarko Petrolium.Turbomach

no because i'm inspector for rotating & static machine and mechanical works structure