Mention the most important monthly, quarterly and annual reports in salaries and wages administration ? ( at least 9 reports )

تم إضافة السؤال من قبل Saleem Al-darawsheh , HR Supervisor , SMAS-IP
تاريخ النشر: 2013/09/18
asteer anwar
من قبل asteer anwar , Assistant HR & Administration MGR , Flora - Pyramids Paper Mills

we are using special program for Flora

I'm preparing all personnel reports to enable us issuing the Salary

1- Absent reports

2- Overtime Reports

3- Bonus reports

4- Incentive.

5- allowances

6- Monthly Salary