What importance have fireproofing for steel structure?

what importance have Fire Proofing for Steel Structure.?

تم إضافة السؤال من قبل Amin ALMASRI , Procurement Manager , Dur Hospitality Co.
تاريخ النشر: 2016/02/24
Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

It's very important.   Otherwise the structure might burn down.    You do need a high temperature but there is no particular difficulty in getting steel to burn.  For a start, it has carbon in it.