How to remove conflict extension problem, without disabling any extension?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ahmad Siddiqui , Sr.Software Engineer , GSPANN
تاريخ النشر: 2016/02/24
Sunit Ardeshna
من قبل Sunit Ardeshna , Sr. Magento Developer , Innovify

Extend one extension class to othe extension class. Or copy one extension code and add to other extension code.

You can use depend tag also in app/etc/module/extension.xml file.