How to design the capacity of FD fan if there is Afbc boiler of 65 tph?

تم إضافة السؤال من قبل dhiresh thakur , Asst manager operation , Divine vidyut ltd
تاريخ النشر: 2016/02/24
iftekhar sayyad
من قبل iftekhar sayyad , Mechanical Design Manager , TATA Consulting Engineers Ltd.

The FD fan shall be designed based on combustion calculation, for the fuel having maximum air requirement.

vishal degamadiya
من قبل vishal degamadiya , Deputy Manager , TATA Chemicals Ltd

That is base on the fuel ultimate analysis air calculation.

RICARDO AVELLANO
من قبل RICARDO AVELLANO , ELCTRICAL/AIR-CON TECHNICIAN , RABIAH NASSAR GROUP

FORCE DRAFT FAN NEED ENGINEERING CALCULATION AND FIND REQUIRED FAN CAPACITY ACCORDING TO NEEDED OR REQUIREMENTS FROM CALCULATION RESULT..