Can someone give me a good cake frosting recipe?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2013/09/18
شحاتة محمد عبد الحكيم عمار
من قبل شحاتة محمد عبد الحكيم عمار , مدير مبيعات اقليمى , امريكانا -ارما-اجواء-القاهرة للزيوت والصابون-الرشيدى الاصلى-دومتى

If you do not know that my resume food sales manager and I'm not a cook so you are wrong ...... contacted.,,, "Workers for restaurants"