What is the best known personality model? (a) Richard’s model (b) cyber-personality (c) the big five?

Multiple choice questions select the right answer from the given answer  a  or answer   b or answer c

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/02/20
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

i go with option " C "               .

Saifeldin Osman Ali
من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan

Answer is (c) the big five?

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

I agree with Saifeldin Osman Ali HR Manager

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>