Any of the historical elements you prefer to use in design of the outside gardens and designs?

تم إضافة السؤال من قبل Diaa Eldin Salah Ali , Technical Design BIM Leader , Alstom
تاريخ النشر: 2013/09/18
Shady Okasha
من قبل Shady Okasha , Senior Landscape Architect , EPEC Egyptian Professional Engineers Co.

Fountains

Mohammed Mhanna
من قبل Mohammed Mhanna , Cnc Programmer Furniture Designer , Safeen Company

Romans ornaments