A person specification is? (a) Sets out personal qualities required by a candidate (b) Sets out abilities, qualifications and experience for role

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/02/18
Saifeldin Osman Ali
من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan

(b) Sets out abilities, qualifications and experience for role