A structured interview is one (select a or b): (a) that is biographical (b) built around a set of predetermined questions?

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/02/18
Mohamed Shabka
من قبل Mohamed Shabka , Recruitment Manager , AMHEC (Arabian Machinery & Heavy Equipment Co.)

(b) built around a set of predetermined questions?

Saifeldin Osman Ali
من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan

answer is (b) Sets out abilities, qualifications and experience for role

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Option " B " Is my choice

                            .