I am a mechanical engineer experienced in project and plant maintenance, please advice which certification is useful for my future career?

تم إضافة السؤال من قبل vinay mishra , Assistant Manager , Arabian Gulf Steel Industries LLC
تاريخ النشر: 2016/02/18
Ahmed Khater
من قبل Ahmed Khater , ID& Fit- Out Construction Manager , Harmony Atelier Interior Design& Decoration

My advise is to join a study or certification program of Lean Project Management, its the best in managing projects and operations

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

Agree with mr. Ahmed

Thanks

**************************