Can anyone tell me please, how many ways to create subnetting for Class A, B, and C. tell me easiest and fastest way to create any class subnetting?

تم إضافة السؤال من قبل Salman Shaikh , Cisco HTE Engineer , Cisco Systems
تاريخ النشر: 2016/02/18
Diwakar Sharma
من قبل Diwakar Sharma

VLSM technique can be used which is also a IP saving technique and useful in reducing cost while designing a network