For oracle users- how we use Arabic date with English data in oracle ?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed torman , cheif accounting , ASG
تاريخ النشر: 2016/02/17
Mirza Matlub Alli Baig
من قبل Mirza Matlub Alli Baig , Functional Consultant (Oracle HRMS) , Gemini Software Solutions - India

select to_char(sysdate,'day dd month yyyy','nls_calendar=''Arabic Hijrah''')from dual ;