What do you think is the essence of good onsite SEO optimization?

تم إضافة السؤال من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies
تاريخ النشر: 2016/02/17
Faisal Ahmed Shaikh
من قبل Faisal Ahmed Shaikh , Team Leader (PHP/MySql/Java web development) , Network 18 Media and Investments Ltd

Onsite seo optimization factors:

1. Content should be relevant and keyword rich

2. Title tag should be meaningful and keyword rich

3. Url should be keyword rich

4. Content should contain inbound and outbound links.

5. Alt text for images.

There are many more factors to consider depending upon the requirements.