How to sale Vodafone postpaid connection and what are the ways?

تم إضافة السؤال من قبل Ram D
تاريخ النشر: 2016/02/16
ubaid qureshi
من قبل ubaid qureshi , Logistics officer , International System Engineering & Services (InterSES www.interses.net ) i.e. Local Partner of Huawe

Vofafone Postpaid connection office..Postpaid mean Billing system

nidal hamadeh
من قبل nidal hamadeh , Carpentry shop manager– , home depot furniture

Provided that the Eligible Customers have a mobile phone that supports Vodafone Entertainment Application.

Azhar Choudhari
من قبل Azhar Choudhari , Manager , JS Global Capital Limited

By highlighting value added services and features