Explain how capital intensive manufacturing method can effect the operating leverage and business risk ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Dawoud , Senior Accountant , HI PROF General Trading & Contracting
تاريخ النشر: 2016/02/16
Salma Ahmed Sherief
من قبل Salma Ahmed Sherief , محاسبة خدمة عملاء فواتير ادخال بينات , yara agri trade

Firms must be prudent in their borrowing activities to avoid excessive risk and the possibility of financial distress or even bankruptcy.