Are there any keyboard shortcut for done or redone the fill cell color?

تم إضافة السؤال من قبل samia kouadri , Document control , Rowad Modern Engineering
تاريخ النشر: 2016/02/16
Mohammad Hashir Khan
من قبل Mohammad Hashir Khan , School Principal , Sheikh Masood Inter College

yup ! Create a macro..................................................................