Retail Banking refers to the dealing of commercial banks with individual customers on Liabilities or Assets?

   A. only i.

   B. only ii.

   C. both i and ii.

   D. None of these.

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hakeem Meerashahib , Branch Manager , Sri Lanka State Trading (General) Corporation
تاريخ النشر: 2016/02/15
Dounia TANGI
من قبل Dounia TANGI

Retail Banking refers to the dealing of commercial banks with individual customers on Liabilities