WHY IS PROFIBUS MORE USEFUL THEN OTHERS ?

تم إضافة السؤال من قبل Mirza Mushtaq Mohsin , Corporate Travel Agent/Representative/Consultant , World Tours Store
تاريخ النشر: 2013/09/18
Amr Saleh
من قبل Amr Saleh , Senior I&C technical office engineer , ENPPI

cause it's serial connection depending on voltage variations independant from attenuation can reach speeds up to12 mb/s with fiber optic cables and can make long distances like15 km etc....