Why does everyone here select the sales field instead of any other field?

تم إضافة السؤال من قبل Tarek Farghal , Account executive , AWI
Muhammad Ali
من قبل Muhammad Ali , Accounts and finance officer , MIA Corporation PVT(LTD)

Sales is backbone of any business. the working of salesman always show  to company.

Tarek Farghal
من قبل Tarek Farghal , Account executive , AWI

THANKS FOR YOUR ANSWER

WITHOUT SALES >>> NO COMPANY CAN EXISTS